Solskydd

Image

Solskydd -
för bilen och fastigheten

Auktoriserad återförsäljare

The best of the best! Denna logga innebär att vårat företag genomgått och klarat kravet för Elite-auktorisering. Det vill säga att du kan förvänta dig att exceptionellt utfört arbete, samt att företaget har tillgång till den exklusiva bilfilms-serien Desert Smoke.

Image

Inredning som håller längre

Inredning som håller längre
När solen gassar, slits bilens inredning. Vilket gör att klädsel och panelerna bleks och så småningom spricker. Vi erbjuder ett effektivt skydd mot dessa skador. Våra solfilmer stoppar upp till 98% av den skadliga UV-strålningen. Med solfilm förblir bilen fräsch invändigt.

Svalare bil

Varma sommardagar kan det vara jobbigt att åka bil. Men om du monterar en solfilm på rutorna så blir resan behagligare. Våra bilfilmer stoppar upp till 65% av solens strålningsvärme.

Insynsskydd

För dig som transporterar värdefull utrustning i bilen, är solfilm ett praktiskt stöldskydd. Solfilm ger ett oslagbart insynsskydd.

Mindre bländande ljus

Med solfilm monterat på rutorna blir det skönare och säkrare att åka bil. Solreflexerna blir färre och mindre störande. Dessutom blir ljuset behagligare.

En säkrare bil

Om olyckan skulle vara framme, ger en solfilm ett visst personskydd. Filmen hjälper nämligen till att hålla ihop rutan vid en krock och på så sätt minska risken för splitterskador.
Image

Sun-Gard för bostäder och kommersiella fastigheter

Att installera en modern solfilm i ditt hem är ett enkelt sätt att skapa en bättre inomhusmiljö.

Du vill ha ekonomiska sätt att skydda din egendom och tillhörigheter. Välj SUN-GARD®-fönsterfilmer för att skydda dina investeringar. SUN-GARD erbjuder energibesparande komfort, oavsett om det är hem, kontor eller detaljhandel med långvariga och kostnadseffektiva fönsterfilmslösningar i olika attraktiva nyanser.

SUN-GARD-fönsterfilmer blockerar upp till 99% av UV-strålarna och speglar upp till 80% av solens värme.

  • Skyddar mot de skadliga effekterna av solen mot inredning, tyger, konstverk och golv
  • Sparar på energikostnader
  • Minskar kostnaderna för luftkonditionering, samtidigt som du ökar komforten
  • Ökar integritet och säkerhet
  • Håller ihop glasskärvor i händelse av olycka, väderhändelse, vandalism eller inbrott

Välj bland en rad SUN-GARD-arkitektoniska filmer så att de bäst tillgodoser behoven hos din fastighet.

Image

Behöver du hjälp med din bil? Vi hjälper både dig och bilen